Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Stripster Leuven
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year

Vuurshow Sfeervol en Spectaculair Lights in Motion.
In het team van Lights in Motion zijn fantastische vuurspuwers vertegenwoordigd die ook freestyle inzetbaar zijn voor diverse podia. Onze vuurartiesten hebben veel ervaring en zullen een spectaculaire bijdrage leveren aan uw evenement of festival. Op bijzondere manieren creëren zij interactie met het publiek.

Paashaas Deze brave haas komt alleen naar buiten als hij de klokken van Rome heeft gehoord. NIEUWS EVENTS ONTDEK HIER ONZE BELEVENISSEN TOEKOMSTPLANNEN ONTDEK ONZE CARTE” BLANCHE” Carte Blanche is 3 uur animatie van de bovenste plank. Gedurende deze tijd komen voor u verschillende typetjes op bezoek waarvan u nog niet wist dat ze bestonden.

Vuuracts Vuurspuwer Vuurvreter.
Vuurspuwen wordt dan ook vaak als afsluiting van een voorstelling gedaan, en als het even kan als de schemer al is ingevallen. Vuurspuwen is altijd een sensationeel en spannend gebeuren bij festivals en evenementen. Onze vuurspuwer brengt naast vuurspuwen nog een jongleer act, ballonclown, goochelshow. goedkoop stripper huren dj trouwfeest inhuren

Theater Vistazo, straattheater, workshops en entertainment.
goochelaars limburg goochelaar spektakeltheater acrobaat artiest circus clown acrobaten artiesten clowns boekingen acrobatiek act amusement acts braderieën animatie bruiloft animaties bruiloften artiestenbemiddeling boekingsbureau inhuren artiestenbureau boekingsburo personeelsfeest artiestenburo boekingskantoor bedrijfstraining bedrijfsuitje bedrijfsfeest personeelsavond bedrijfsuitjes bedrijfsfeesten belgië Limburg Duitsland Nederland Sittard Geleen cursus workshop jongleren percussie steltlopen improvisatie theatersport cursussen workshops vuurspuwen evenementen festivals feesten partys entertainment festival feest evenement themafeesten jeugd kinderen braderie kunst pyrotechniek loopact steltact steltenloper maori poi markt plein markten pleinen straattheaterevenement onthulling opening onthullingen openingen parade performance steltenlopen performances steltenlopers personeelsfeesten personeelsuitje pyro show pyromaan vuuract vuurstaf pyromaniacs theatergroep straattheateracts voorstelling vuurshow speciaal steltentheater straattheaterartiesten spectaculair straatartiest straattheateract vuurspuwer steltacts straatartiesten straattheater theatershow voorstellingen straattheatergroep steltloper walkact vuurspuwers straattheatergroepen kostuum theatervoorstelling straattheatershow stelten kostuums theatervoorstellingen straatvoorstelling theater vuurspuger vuurvreter theaterartiesten straatvoorstellingen vuuracts spektakel buiten theater straattheater acts Goochelaar magicshow magie illusionist duo humor mentalisten goochelshow GOOCHELAARS OP UW BEDRIJFSFEEST.

Professionele performers op uw event Glamorous Entertainment.
De acts die Glamorous Entertainment aanbiedt zijn: steltenlopers, vuurspuwers, tissue act, laser act, robot act, slijptol act en lilliputters. Voor al deze acts kunt u ook passende kostuums huren of laten maken. Zo kunt u de kostuums perfect laten aansluiten bij uw event en uw wensen.

Vuurspuwer Boeken? Direct op ShowBird.com!

De vuurspuwer van Rojo Events kan alles met vuur, en zorgt voor fascinerende momenten op uw evenement. Als u opzoek bent naar meer spanning op uw evenement is onze vuurspuwer de juiste persoon.

Op zoek naar een spectaculaire act in Salland of Noord-Nederland? Huur onze vuurspuwer in voor een Show.

Vuurspuwen, Spectaculairder kan het bijna niet. De Vuurspuwer van Rojo Events geeft een heuse show met interactie en muziek. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals:
Vuurspuwen Basisschool, een leuke show die de kinderen doet verbazen Vuurspuwen Opening, voor de opening, van gebouwen, wegen, bruggen Vuurspuwshow feestweek, Een keer iets anders als vuurwerk natuurlijk!

Strippers en Stripsters voor de beste striptease-act Delicious Entertainment.

Wij zijn een entertainment-bureau gevestigd in Eindhoven. Wij verzorgen voor u stripteaseshows, paaldansshows, diverse thema-shows en andere dans-acts door heel Nederland, België en een gedeelte van Duitsland. Op onze website kunt u strippers en striptease-danseressen huren en gogodansers, vuurspuwers en paaldansers boeken.

Denk eens aan een pikante felicitatie-striptease, striptease op vrijgezellenfeest (met lapdance!), dansshow in discotheek, topless bediening, vuurshows, enz. Ook voor workshops paaldansen of striptease, compleet verzorgde arrangementen met een limousine-striptease, erotisch dineren en fotoshoots bent u bij ons aan het juiste adres.

Vuurspuwer inhuren voor een originele invulling van je evenement.
Een vuurspuwer inhuren doet lang niet iedereen. En daarom is het juist zo uniek en gewaagd om het wél te doen. Dus ben je op zoek naar een verrassend element op jouw feest, bruiloft of ander evenement? Denk dan eens aan deze mogelijkheid. En zelfs bij een vuurspuwer heb je de keus uit meerdere varianten. Heb je een feest met een thema? Veel vuurspuwers kunnen hun act daarop aanpassen. Een middeleeuws feest met een show vol vuur, helemaal in de sfeer van toen, bijvoorbeeld. Jouw gasten zullen zich terug wanen in de tijd en ademloos toekijken. Maar je kan natuurlijk ook gaan voor een stukje magie en het vuur op een magische wijze de ronde doen laten gaan. Een vuurspuwer inhuren biedt zoveel spannende mogelijkheden! Of wat dacht je van een spectaculaire opening van de beurs of van jouw nieuwe bedrijf? De media zal er zeker van opkijken en de naam van jouw bedrijf kan hier prachtig mee in de schijnwerpers komen te staan! Wil je een complete vuurshow of ga je voor een kortstondig optreden van de vuurspuwer? Het kan allemaal. Voeg een beetje spanning, mysterie en magie toe aan de avond en iedereen zal vol verbazing toekijken en deze avond niet snel meer vergeten. Beter kan je het niet hebben, niet waar?

Pyromancer Vuurspuwer Firebreather. Pyromancer Vuurspuwer Firebreather.
Welkom op de site van Pyromancer, vuurspuwer en vuurkunstenaar. Schrijver en dichter. Al meer dan tien jaar gespecialiseerd in grote en kleine vuurshows. Wilt u een vuurspuwer huren, een workshop vuurspuwen of vurig maatwerk ter aankleding van uw evenement, dan bent u hier aan het juiste adres. Hier vindt u informatie die u nodig hebt om een mooie vuurshow te boeken.Pyromancer is een van de beste vuurspuwers ter wereld en heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring met optredens wereldwijd. Hij verzamelt het publiek om zich heen voor een vuurshow die een mix is van spectaculaire vlammen, zijn speelse, charmante karakter en goed gevoel voor humor. Sommige toeschouwers worden warmer van Pyromancer zelf dan van zijn vuur. Anderen verbazen zich over de lengte van de vlammen uit zijn mond. En weer anderen zouden hem graag zien verbranden. Deze unieke vuurshow moet je gezien hebben.

Partners

stripper huren

Ivy en haar mannelijke en vrouwelijke collega’s  brengen erotisch entertainment van Topniveau! Boek hier de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts voor elke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een evenement, verjaardag, vrijgezellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, erotische party, Ladies night … een stripper huren kan hier onmiddellijk. Geef uw feest een onvergetelijke ervaring mee en kies voor een van  onze strippers.